Recenze Radynacestu
-
Monča Kůrková
CK RadyNaCestu
Skvělá organizace, příjemní a erudovaní průvodci, široký výběr různých typů zájezdů a hlavně skvělá parta lidí
Děkuji
-
Maruška Pro
radynacestu
Zájezd do Pobaltí byl perfektně zorganizovaný, průvodce Vláďa Šmehlík je prostě nejlepší - vtipný, milý, přátelský - na jeho zájezdech nikdy není nuda. A když se ještě sejde dobrý kolektiv bez problémových lidí, tak to je příjemný bonus. Velký dík patří i řidiči Rosťovi, který nás bezpečně dovezl na všechna místa. Určitě to nebyl náš poslední výlet s Radami na cestu, protože jste jedničky 
-
Hubáčková
-
Jolana
rady na cestu
Musel to být osud, když jsem před lety doslova zakopla o stánek Rady na cestu. Už za pár měsíců jsem vyrazila na první zájezd s obavami jaké to bude. Bylo to mnohonásobně lepší, než jsem si dovedla představit. Od té doby jezdím každý rok. Vím, že se mohu těšit na precizní organizaci, nejskvělejší průvodce, krásné ubytováni a úžasné zážitky.
-
Petr Černý
ck Radynacestu
Solidní cestovní kancelář. Nebojím se s ní. Zaměstnává prověřené a kvalifikované lidi.
Je spásou pro lidi, kteří chtějí cestovat, ale sami z nejrůznějších důvodů nemohou. Proto všem doporučuji.
Je spásou pro lidi, kteří chtějí cestovat, ale sami z nejrůznějších důvodů nemohou. Proto všem doporučuji.
-
Nora J
Radynacestu
Naprosto jedinečná cestovka, malé skupinky cestovatelů, perfektní a zábavná průvodkyně se spoustou znalostí o navštívených místech, organizačně dokonalé, bez chybičky. Doporučuji!
-
Jonáš
CK Radynacestu
S CK Radynacestu jsme cstovali už dvakrát. Už nikdy bych na zájezd nejel s nikým jiným než s s touto CK. Organizace zájezdů je bezvadná, počet účastníků malý, průvodci vždy bezvadní. Právě před rokem jsme vrátili ze Skotska - Edimburghu. Naší průvodkyní byla paní Marušáková. Lepší průvodkyni jsem nikdy nezažil. Excelentí péče o nás, bezvadná znalost prostředí a historie.
-
admin
- Administrátor webu
Recenze Radynacestu
Radynacestu je česká cestovní kancelář založená v roce 2009, která se specializuje na zájezdy s malým počtem osob (maximálně 15) a nabízí poznávací dovolené s průvodcem„Nejsme obyčejná cestovka. Na poznávacích zájezdech se o vás starají ti nejlepší průvodci – od prvního setkání až do úplného návratu zpět.“.
Nabízí zájezdy do více než 70 zemí světa, včetně Evropy, Jižní Ameriky a exotických míst
Podělte se o svoje recenze a zkušenosti
Nabízí zájezdy do více než 70 zemí světa, včetně Evropy, Jižní Ameriky a exotických míst
Podělte se o svoje recenze a zkušenosti