Recenze Travelking - Recenze cestovních kanceláří

Recenze Travelking

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Martin

travelking

Příspěvek od Martin » 03 lis 2025 20:29

Mají chyby v nabídkách a komunikace se zákazníky se v poslední době hodně zhoršila.

Cestovatelka Nada

Travelking.cz

Příspěvek od Cestovatelka Nada » 31 srp 2025 02:59

Cestuji již po několikáté, vždy bylo vše v pořádku, navíc se mi načítaly slevy, které jsem potom mohla využít. Naposledy Hotel Caramel a Danubius v Büku.

Jjj

Příspěvek od Jjj » 19 čer 2025 04:41

Už po několikáté jsme využili Traveking a vždy spokojenost.

Dita

TravelKing

Příspěvek od Dita » 27 bře 2025 23:40

Za mě skvělý portál na vyhledávání pobytů, opravdu velký výběr, služby jsou kvalitní, oceňuji vyhledávání podle zadaných parametrů a taky, že se dají uplatnit kredity.

Ludmila Pažoutová

travel king

Příspěvek od Ludmila Pažoutová » 05 pro 2024 02:55

Věnovali mi kredity a poradili, jak je zadat do objednávky. Na Travelkingu nakupuji nejraději ze všech slevových portálů. Moc děkuji.

Leona

Travelking

Příspěvek od Leona » 06 lis 2024 23:17

Už nikdy více!!! Koupila jsem synovi pobyt s wellnessem k 20. narozeninám. Syn si musel na místě wellness doplatit. Prý jsem nekoupila pobyt s wellnessem. Na poukazu to bylo napsáno "šalamounsky", tak aby to zákazník hned nepoznal. Vyloženě klamání zákazníka. Cena za pobyt byla celkem vysoká, na to že tam wellness nebyl v ceně. Tak mě to ani nenapadlo, že tam není. Vrcholem všeho bylo, když jsem si stěžovala na matoucí text na voucheru a jednala jsem se zákaznickou podporou travelkinu, konkrétně s Tomášem Haráskem, který mi se choval arogantně a napsal mi že jsem "Dostala přesně to, co jsem si objednala a zaplatila." a překrucoval moje argumenty, že na voucheru mají špatně uvedeno info o wellnessu, že by tam nemělo být o wellnessu nic, když není v ceně. Absolutně hrozné jednání k zákazníkovi, absolutně žádná empatie nebo spoluúčast nic, o náznaku řešení ani nemluvě. Wellness bez wellnesu stejně jako senior ze zákaznické podpory bez školení o jednání se zákazníkem. Bohužel nešlo dát hodnocení s mínusem, ta 1 hvězda je příliš dobrá pro tuhle firmu.

admin
Administrátor webu

Recenze Travelking

Příspěvek od admin » 30 říj 2024 18:30

Travelking je česká společnost soustředící se na prodej pobytových a zážitkových balíčků v hotelech, penzionech a dalších ubytovacích zařízeních převážně v evropských zemích prostřednictvím online portálu. Firma vznikla v roce 2014 pod názvem Slevoking, v roce 2019 prošla rebrandingem a od té doby působí jako Travelking.
Podělte se o svoje zkušenosti a recenze.

Rychlá odpověď