recenze Víkend - Recenze cestovních kanceláří

recenze Víkend

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Himlovi

CK Víkend

Příspěvek od Himlovi » 12 říj 2025 03:22

Rádi bychom poděkovali Mgr. Petře Mastné za organizaci a průvodcování zájezdu do JAR v září/říjnu 2025. Zájezd byl perfektně zorganizován, jeho program byl velmi rozmanitý s důrazem nejen na poznávání, ale i na každodenní pohybovou aktivitu, jídlo a obzvláště ubytování bylo na velmi dobré úrovni. Procestovali jsme už hodně zemí na světě a tento zájezd patří k našim TOP! Petro, díky za to, jak krásně a pohodově jsi nás Jižní Afrikou provezla!
Mirka a Rudolf Himlovi

Luděk Sloboda

Příspěvek od Luděk Sloboda » 06 úno 2025 05:41

Program perfektně připravený, hotýlek blízko centra, celý ostrov procestovan.

Kateřina Krpatá

CK Víkend

Příspěvek od Kateřina Krpatá » 24 dub 2024 00:40

S CK Víkend jezdím na hory posledních 10 let a nemohu si absolutně stěžovat :) naprostá paráda a všem mohu doporučit.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 07 led 2024 20:58

Nejlepší, jedna z nejlevnějších cestovních kanceláří v ČR, S milými, vstřícnými, srdečnými, sypmatickými a vědomostmi naditými průvodci.

Lída

Příspěvek od Lída » 01 bře 2023 18:12

První 3 denní lyžařský zájezd s CK Víkend do Dolomit - posadili mě vedle pána, který s nimi jel už podvacáté, což mluví samo za sebe. Tyrolský hotýlek Moserhof, lehce postarší ale poradili i s vege gluten free dietou. Průvodce Martin, aniž bych si stěžovala, mi sám nabídl výměnu pokoje, když zjistil, že ten můj je jako jediný v suterénu. Bazén v hotelu v ceně. 3 Zinnen i Ratchings byly úchvatné. Celkově vzato, splnil se mi sen a s touto cestovkou jsem měla dojem, že umí zařídit snad i počasí.

Eva

Víkend

Příspěvek od Eva » 02 pro 2020 02:25

Ubytování v italských Alpách nevyhovující - na pokojích příliš měkké matrace a studené radiátory v celém penzionu + nechutné a nekvalitní jídlo

Johana Vyskočilová

CK Víkend

Příspěvek od Johana Vyskočilová » 12 úno 2019 05:21

Vždy dobře vybírané a hodnocení hotely a místa na lyžování.

Jiřina Vlková

Příspěvek od Jiřina Vlková » 06 úno 2018 17:37

Dobrý den,
já jsem byla s CK Víkend už asi 12x lyžovat v Itálii a vždycky spokojená. Pokud se někdy nepovedl hotel, a to bylo asi ve dvou případech, kdy v něm byla zima, už ho příště CK nenabízela. Obdrželi jsme v jednom případě i slevový poukaz. Jinak bývá ubytování i strava na výborné úrovni.
Pravda je, že někdy je delegát výborný, někdy o něco méně ale nesetkala jsem se nikdy se delegátem, který by byl špatný. Pokud jde o nabízené služby CK, myslím, že jsou velice dobré, což určitě naznačuje i spousta prodaných lyžařských zájezdů.
Já určitě nemám důvod CK měnit a chci věřit, že mi tenhle názor vydrží.

Olga Pluhařová

Příspěvek od Olga Pluhařová » 26 srp 2017 00:57

Dobrý den,
před pár dny jsem se vrátila ze zájezdu po Jižním Norsku s CK Víkend. Nemám nic, než slova chvály. Průvodkyně Eva Valentová byla super- milá, vstřícná, pohodová i pohotová, vždy nás seznámila s trasou či túrou toho dne a poskytla veškeré informace, které jsme potřebovali, včetně mapek. Již v zadání zájezdu bylo uvedeno, že způsob ubytování bude poněkud „spartánský“, nic pro slečinky, ale nicméně všechny kempy byli čisté, kompletně vybavené. Některé chatky téměř luxusní, jiné velmi prosté, ale útulné. Fakt není na co si stěžovat. Pochvalu zaslouží taky oba řidiči, kteří byli vždycky včas na domluveném místě a uzoučké zatáčky kroutili bravurně. Mám spoustu krásných zážitků a o to přece na dovolené jde. Děkuji Víkendu a paní Evě.

Marcela Mašátová

Příspěvek od Marcela Mašátová » 02 srp 2017 23:27

Přeji hezký den všem.
Předchozí negativní recenze mě udivily. Jezdím s touto cestovkou do Alp jak v létě, tak i v zimě. Už cca 15 let, a to i 4x za rok (2x v létě, 2x v zimě). Ubytování je někdy dobré, někdy úžasné, ale nikdy se mi nepřihodilo, že by bylo špatné. Delegáti jsou samozřejmě různí, ale zase nemohu říci, že bych se setkala s výrazně špatným, nebo neochotným průvodcem. Za velké plus považuji i to, že mi cestovka při odřeknutí zájezdu, a to v den odjezdu, již dvakrát vrátila 1/2 zaplacené sumy formou slevy na dalším zájezdu. S tím jsem se nikde jinde nesetkala. Velice ráda s ní budu jezdit i nadále.

Rychlá odpověď