recenze Czech Holiday Center - Stránky 19 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Czech Holiday Center

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Svatopluk

Příspěvek od Svatopluk » 27 črc 2016 00:03

Byl někdo s Czech holiday center na reklamním poukaze na Donovalech na Slovensku? Máme si pro poukaz přijet do Kutný Hory a nevíme jestli to máma absolvovat.

Ing. Nebera

Příspěvek od Ing. Nebera » 20 črc 2016 20:59

Czech holiday center se mě snaží kontaktovat a domluvit schůzku. Nebyl jsem tam a taky nepojedu. Dovolené si dělám zásadně sám a dobře. NH

Blanka H.

Příspěvek od Blanka H. » 15 črc 2016 18:08

Vůbec jsem nepochopila, jak můžou někomu dát dovolenou na vyzkoušení. Přesto jsem si pro ní jela. Jsem od přírody zvědavá. Moje očekávání bylo, že to bude nějaká fraška ta jejich schůzka. Upřímně musím říct, že jsem byla pozitivně překvapena. Jejich zaměstnanec Michal byl velký sympaťák. Rakousko kam se chystáme perfektně zná. Se schůzky s ním jsem získala spoustu inspirací na výlety. Seefeld jsme si zarezervovali a jedeme z kraje října. Profesionálním jednáním ve všech směrech jsme byli příjemně překvapeni.

Libor

Příspěvek od Libor » 03 črc 2016 23:01

Tak nějak Vám musím dát paní Ladislavo za pravdu, kromě Vídně jsem se setkal v Rakousku vždy s velikou a upřímnou vstřícností.

Ladislava

Příspěvek od Ladislava » 02 črc 2016 04:15

S CHC jsme již byli pátým rokem na dovolené, konkrétně v Rakousku. Vždycky když se vracím a přijedu na první pumpu a vidím ty kyselé české obličeje, nejraději bych se do Tyrolska odstěhovala nastálo. Na uprchlíky jsme nenarazili a služby jako obvykle nezklamaly. Učme se poskytovat služby tak, jako v Rakousku a bude nám vzájemně příjeměji. Promiňte mi, ale nemohu si tento postřeh odpustit.

Leština J.

Příspěvek od Leština J. » 13 čer 2016 19:20

Poslední týden v květnu jsme absolvovali dovolenou ve Flamingo Clubu na Tenerife. Byla to moje nejhezčí dovolená v životě. Krásné prostředí, milí lidé, zábava, výlety, zkrátka nádhera.

Pokorný M.

Příspěvek od Pokorný M. » 29 kvě 2016 03:18

Dobrý večer, také jsme se nechali zlákat, ale čekal jsem hrnce, deky nebo jinýblbosti. Jo, musím uznat, nic takového tam nebylo jen dovolená. Poukaz máme tak uvidíme, jaký bude pobyt

Andrea

Příspěvek od Andrea » 12 kvě 2016 20:47

Zdravím, tak i mě před týdnem volali ohledně reklamního poukazu. S manželem jsme si řekli, že by týden v Sefeldu nebyl špatný.Tak jsem hned volala paní, která mě kontaktovala a dožadovala jsem se všech informací. Řekla mi, že si takto dělají reklamu, nabídku na dovolenou sice dostaneme, ale nevztahuje se k poukazu. Tak jsme v sobotu sedli do auta a jeli na výlet. Jsme z Kamenice nad Lipou, takže kousek to není. Celou cestu jsem poslouchala po sté historky, jak byl manžel na vojně v Kutné Hoře. V cestovce na nás byli milí, žádní lidé, jen jeden pár tambyl. POukaz jsme si převzali, poslechli jsme si o dovolených, měli kafe a jeli jsme domů. Jen teď přemýšlíme, že přeci jenom využijeme více dovolených.

Magda K.

Příspěvek od Magda K. » 01 kvě 2016 16:28

Dobrý den, máme s nimi zkušenost celkem dobrou, jednou asi před ptřemi lety v Rakousku a naposledy vloni v Chorvatsku. Koupili jsme si balíček dovolených, ten čerpáme bez problémů, ušetří to čas v plánování. Ovšem je potřeba se přesvědčit, lidi toho napovídaj. M.

Vlaďa

Příspěvek od Vlaďa » 17 dub 2016 18:20

Karle máme to sedmým rokem. Musím zaklepat, že vše je v pohodě. Apartmán je vždy slušně nachystán, dokonce vloni udělali nové koupelny. Platíme roční poplatek 270 euro a nemění se. Je super, že máme parkování u apartmánu. Jezdíme hodně výlety. Nechte si poradit co a jak od recepční, nějaká Konie – vstřícná a ochotná ženská co chápe, že je její starost aby byli lidi spokojený. Kdy tam máte jezdit?

Rychlá odpověď