Recenze Travelking
-
Martin
travelking
Mají chyby v nabídkách a komunikace se zákazníky se v poslední době hodně zhoršila.
-
Cestovatelka Nada
Travelking.cz
Cestuji již po několikáté, vždy bylo vše v pořádku, navíc se mi načítaly slevy, které jsem potom mohla využít. Naposledy Hotel Caramel a Danubius v Büku.
-
Dita
TravelKing
Za mě skvělý portál na vyhledávání pobytů, opravdu velký výběr, služby jsou kvalitní, oceňuji vyhledávání podle zadaných parametrů a taky, že se dají uplatnit kredity.
-
Ludmila Pažoutová
travel king
Věnovali mi kredity a poradili, jak je zadat do objednávky. Na Travelkingu nakupuji nejraději ze všech slevových portálů. Moc děkuji.
-
Leona
Travelking
Už nikdy více!!! Koupila jsem synovi pobyt s wellnessem k 20. narozeninám. Syn si musel na místě wellness doplatit. Prý jsem nekoupila pobyt s wellnessem. Na poukazu to bylo napsáno "šalamounsky", tak aby to zákazník hned nepoznal. Vyloženě klamání zákazníka. Cena za pobyt byla celkem vysoká, na to že tam wellness nebyl v ceně. Tak mě to ani nenapadlo, že tam není. Vrcholem všeho bylo, když jsem si stěžovala na matoucí text na voucheru a jednala jsem se zákaznickou podporou travelkinu, konkrétně s Tomášem Haráskem, který mi se choval arogantně a napsal mi že jsem "Dostala přesně to, co jsem si objednala a zaplatila." a překrucoval moje argumenty, že na voucheru mají špatně uvedeno info o wellnessu, že by tam nemělo být o wellnessu nic, když není v ceně. Absolutně hrozné jednání k zákazníkovi, absolutně žádná empatie nebo spoluúčast nic, o náznaku řešení ani nemluvě. Wellness bez wellnesu stejně jako senior ze zákaznické podpory bez školení o jednání se zákazníkem. Bohužel nešlo dát hodnocení s mínusem, ta 1 hvězda je příliš dobrá pro tuhle firmu.
-
admin
- Administrátor webu
Recenze Travelking
Travelking je česká společnost soustředící se na prodej pobytových a zážitkových balíčků v hotelech, penzionech a dalších ubytovacích zařízeních převážně v evropských zemích prostřednictvím online portálu. Firma vznikla v roce 2014 pod názvem Slevoking, v roce 2019 prošla rebrandingem a od té doby působí jako Travelking.
Podělte se o svoje zkušenosti a recenze.
Podělte se o svoje zkušenosti a recenze.